Tämä sivusto on tarkoitettu tarjoamaan tietoa sellaisista aktiviteeteista, joita voidaan ulkoilmassa toteuttaa. Ensimmäisenä mieleen voi tulla telttailu, patikointi ja muut perinteisen liikuntamuodot. Näistä on kuitenkin tietoa tarjolla jo hyvin kattavasti, joten tällä kertaa esittelyssä on hiukan erikoisemmat vaihtoehdot. Osaa näistä harrastuksista voidaan harjoittaa vain tietyissä ympäristöissä, kun taas toisia voidaan soveltaa mihin tahansa paikkaan. Joka tapauksessa ne ovat jo yhtenä kokemuksena elämys, mitä ei nopeasti unohdeta ja vauhtia arvostajille henkilöille on ikään tai fyysiseen kuntoon katsomatta tarjolla vaihtoehtoja.

Osa esitellyistä aktiviteeteista on jo todennäköisesti tuttuja, sillä niitä on joko nähty televisiosta, tai niistä on kuultu puhuttavan. Esimerkiksi lentäminen tuskin on kenellekään kovin uusi idea, mutta sen sijaan liitäminen satojen kilometrien ajan tai vaikka lentokoneen siivellä käveleminen lennon aikana, tuo aktiviteetin uudelle tasolle. Samalla tutustutaan harvinaisimpiin uusiin harrastuksiin, joihin kuuluu esimerkiksi tulivuoren rinteen laskeminen, tai telttailu vuorenrinteeltä roikkuen. Tarjolla on myös sellaisia harrastuksia, jotka sopivat hiukan herkemmille henkilöille ja niiden vaikeustasoa voidaan asteittain nostaa.

Useimmat näistä harrastuksista eivät ole aivan halpoja. Vaikka kokemus itsessään ei olisi kallis, varsinkaan kerran kokeiluna, voidaan sitä varten joutua hiukan matkustamaan. Toisaalta harrastukseksi muuttuva aktiviteetti voi vaatia suurempaa panostusta, varsinkin alkuun kurssien ja välineiden muodossa. Sivustolle on kerätty vinkkejä siihen, minkälaisiin kuluihin kannattaa aktiviteettien kanssa varautua ja miten niihin voidaan onnistuneesti säästää, jotta myös itsensä elättäminen onnistuu.

Varmaa on se, että jokainen näistä aktiviteeteista riittää täyttämään vaativimmankin adrenaliini syöpön vaatimukset. Kokemukset ovat ainutlaatuisia ja saavat taatusti verenpaineen nousemaan, samalla kuin tarjoavat jotain sellaista, mitä ei voida muuten kokea. Tutustu siis rauhassa eri lajeihin, jotka voivat saada mielenkiinnon syttymään uudella tavalla.